رشت - گیل همتا- استاندار گیلان از تولیدات شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در دهکده فناوری و نوآوری فشتام بازدید کرد.

به گزارش گیل همتا به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری گیلان؛ امروز شنبه اول اردیبهشت ماه، استاندار گیلان در جریان بازدید از دهکده علم و فناوری فشتام استان گیلان در رشت و در جلسه ای با کارآفرینان، فناوران و سرمایه گذاران به بررسی مشکلات آنان پرداخت و اظهار کرد: باید با تمام تلاش برای تقویت این شرکت‌ها به منظور رسیدن به اهداف مدنظر گام‌های موثری برداشته شود.

اسدالله عباسی با اشاره به ارتباط بین صنعت و دانشگاه و تولیدات مطلوب و صادرات محور شرکت‌های دانش‌بنیان و ارز آوری آنها اظهار کرد: با تمام توان برای رفع موانع و مشکلات این شرکت‌ها و تسهیل فعالیت آنها تلاش خواهیم کرد تا با بهره‌مندی از دانش آموختگان دانشگاه‌ها و ایده‌های دانشجویان، نرخ بیکاری (۶.۲) دهم درصد در استان کاهش یابد.

در این بازدید، اولین جلسه کارگروه اقتصاد دانش بنیان استان گیلان با حضور کارآفرینان، فناوران و سرمایه گذاران و همچنین معاون استاندار و برخی مدیران دستگاه های اجرای استان برگزار شد و مشکلات آنان مورد بررسی قرار گرفت که عمده ترین تقاضا و مشکل این شرکت ها نداشتن فضای فیزیکی لازم برای توسعه و سرمایه گذاری بود که از این رو در این جلسه مقرر شد ۵ هکتار زمین در مجاورت دهکده فناوری و نوآوری فشتام (زمین های مراغ) جهت توسعه شرکت های دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری گیلان به این سازمان اختصاص یابد.

در اینباره دکتر حاتم زاده اشاره نمود که توسعه فضای فیزیکی در دهکده فناوری و نوآوری فشتام و دهکده دانش بنیان شهید املاکی جهت واگذاری و سرمایه گذاری به شرکت های دانش بنیان و فناوری؛ برای توسعه و ساخت کارگاه؛ موجب افزایش تولیدات هم در تنوع محصولات و هم در تعداد محصولات فناورانه خواهد شد که همین امر گامی برای رفع بزرگترین مشکل تولیدات دانش بنیان استان و باعث رونق تولید و افزایش اشتغال زایی خواهد بود.

در ادامه این بازدید استاندار گیلان از نمایشگاه تولیدات دانش بنیان و فناور شرکت های مستقر در دهکده فناوری و نوآوری فشتام بازدید کرد و از نزدیک با روند تولید محصولات این شرکت ها آشنا شد.

دکتر حاتم زاده در این بازدید با اشاره به تنوع محصولات تولیدی شرکت های دانش بنیان و فناور استان گیلان گفت: در حال حاضر ۴۰۰شرکت دانش بنیان و فناور در ساختارهای مختلف در حال حاضر در پارک علم و فناوری گیلان مستقر و مشغول فعالیتند که از این تعداد؛ ۸۹ شرکت دانش بنیان و مابقی فناور و هسته تحقیقاتی و موسسات بزرگ استان هستند.

وی در ادامه گفت: در سال گذشته در کل کشور ۲۰۰۲ محصول فناورانه تولید شده که سهم پارک علم و فناوری گیلان ۲۲۲ محصول بوده که می توان گفت این مقدار بیش از ۱۰ درصد تولیدات دانش بنیان و فناورانه کشور است.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان ضمن اشاره به توان صادراتی محصولات فناورانه شرکت های مستقر گفت: یکی از ویژگی های تولیدات و خدمات دانش بنیان و فناورانه این شرکت ها؛ توان صادراتی محصولات به بازارهای جهانی است که علاوه بر رقابت با تولیدات داخلی و ملی، توان صادراتی هم دارند.