دکتر علی باستی رییس پارک علم و فناوری گیلان و دبیر دومین کنفرانس علمی زیست بوم نوآوری کشور، در سخنانی ضمن خیر مقدم به میهمانان و شرکت کنندگان اظهار کرد : امسال پارک علم و فناوری گیلان ۲۰ سالگی خود را به اتمام رسانده و از پارکهای اولیه کشور است .
وی افزود : جغرافیای گیلان متفاوت با استان های دیگر است اما تلاش کردیم که با توجه به جغرافیای استان تنوع مرکز رشد داشته باشیم .
وی تصریح کرد : از بدو تاسیس پارک علم و فناوری گیلان ۱۰۵۰ شرکت فناور در گیلان فعال هستند .
وی با اشاره فعالیت پارک علم و فناوری گیلان در زمان شیوع کرونا اظهار کرد : در زمان شیوع کرونا واحدهای فناور گیلان به کمک مردم آمدند وبا تولید ماسک n۹۵، دستگاه های تهویه کننده هوا و تولید مواد ضد عفونی توانستند در زمان بحران بسیار موثر باشند.
دکتر باستی خاطر نشان کرد : پارک علم و فناوری گیلان در سطح بین المللی به عنوان دبیر شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی انتخاب شده و فعالیت های خود را دنبال می کند.
وی افزود : مرکز نوآوری صنایع خلاق پارک علم و فناوری گیلان در سال ۹۸ در مساحت ۹۱۰ متر مربع و با ظرفیت ۲۲ شرکت راه اندازی شد همچنین مراکز رشد متعددی را در شهرهای استان گیلان راه اندازی کردیم که ۹۰ درصد از این مراکز به صورت کار مشترک با پارک علم و فناوری فعالیت دارند .
دکتر باستی دبیر اجرایی دومین کنفرانس انجمن علمی پارک های فناوری و سازمان های نواوری کشور در پایان تصریح کرد : بعد از دوسال و شرایط کرونایی که ارتباط و شبکهسازی را به اجبار محدود کرده بود این کنفرانس فرصت خوبی است که اجزای زیستبوم نوآوری کشور و نخبگان کنار یکدیگر و در شهر زیبای رشت گردهم آیند تا بتوانند از تجربیات خود و همافزایی و تبادل نظرات یکدیگر بهرهمند گردند.
- منبع خبر : روابط عمومی پارک علم و فناوری گیلان
Sunday, 24 November , 2024