به گزارش گیل همتا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی با اشاره به وضعیت تولید مرغ در استان گیلان، اظهار کرد: تا پایان آذرماه سال جاری، واحدهای پرورش نیمچه گوشتی استان گیلان با جوجهریزی بیش از ۱۲۳ میلیون قطعه، حدود ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشتهاند.
وی با بیان اینکه گیلان با داشتن ۸۷۸ واحد فعال نیمچه گوشتی به ظرفیت نزدیک به ۲۸ میلیون قطعه، ۱۰۵ واحد مادری با ظرفیت بیش از ۴.۵ میلیون قطعه، ۹ واحد اجداد به ظرفیت بیش از ۳۰۵ هزار قطعه و ۲۳ کارخانه جوجهکشی فعال با ظرفیت بیش از ۴۱ میلیون قطعه، در تولید مرغ اجداد رتبه اول را دارد، افزود: گیلان در تولید مرغ مادر و کارخانجات جوجهکشی رتبه دوم و در تولید نیمچه گوشتی نیز رتبه سوم کشور را داراست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان جوجهریزیهای انجام شده در سال جاری را زمینه ساز تولید بیش از ۲۰۷ هزار تن گوشت مرغ دانست و خاطرنشان کرد: تا پایان آذرماه، واحدهای مادری استان بیش از ۲۳۹ میلیون قطعه جوجه تولید کردهاند که ۹۷ درصد آن از تخممرغهای تولید شده در کارخانجات استان بوده است.
محمدی ادامه داد: این جوجهها حدود ۴۹ درصد از نیاز واحدهای نیمچه گوشتی استان را تامین کرده و مابقی به سایر استانها ارسال شده است.
وی یادآور شد: در زمینه پرورش بوقلمون گوشتی نیز تا پایان آذرماه بیش از ۲.۲ میلیون قطعه جوجه بوقلمون در واحدهای مادری استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۴ درصد رشد داشته است.
رتبه اول گیلان در تولید مرغ اجداد
پرینتگیل همتا -رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با داشتن ۸۷۸ واحد فعال نیمچه گوشتی، ۱۰۵ واحد مادری، ۹ واحد اجداد و ۲۳ کارخانه جوجهکشی فعال، در تولید مرغ اجداد رتبه اول را داریم.
https://gilhamta.ir/?p=11354
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Friday, 14 March , 2025