به گفته معاون رئیس‌جمهور، در برنامه بودجه سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ موضوع تبدیل وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران آمده بود که ۹۰ درصد افراد تعیین تکلیف شدند و الباقی هنوز در وضعیت نامشخصی هستند. به گزارش گیل همتا به نقل از تسنیم از رشت، سعید اوحدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران […]

به گفته معاون رئیس‌جمهور، در برنامه بودجه سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ موضوع تبدیل وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران آمده بود که ۹۰ درصد افراد تعیین تکلیف شدند و الباقی هنوز در وضعیت نامشخصی هستند.
به گزارش گیل همتا به نقل از تسنیم از رشت، سعید اوحدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور امروز در جلسه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سالن الغدیر استانداری با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های موجود تعیین تکلیف تبدیل وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران است، اظهار کرد: در برنامه بودجه سال‌های 1400 و 1401 موضوع تبدیل وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران آمده بود که 90 درصد افراد تعیین تکلیف شدند و الباقی هنوز در وضعیت نامشخصی هستند.
وی با بیان اینکه از کمسیون برنامه و بودجه مجلس درخواست می‌کنیم که درخصوص تعیین تکلیف افراد باقی مانده فرزندان شهدا و ایثارگران موضوع را بررسی و در بودجه محقق کنند، گفت: افراد بسیاری از جانبازان و والدین شهدا کهنسال شده‌اند که نیاز به مراقبت درمانی بیشتری دارند که در این راستا اقداماتی برای تامین تجهیزات پزشکی انجام شده و در حال پیگیری هستیم.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه بعد از گذشت 35 سال از دوران دفاع مقدس از برخی مسائل مربوط به خانواده شهدا و ایثارگران عقب هستیم، افزود: برای خانواده‌های شهدا اقداماتی در طول سال‌های گذشته انجام شده و این عقب ماندگی زیبنده نیست که در دولت چهاردهم تلاش می‌شود که مشکلات این قشر را مرتفع کنیم.

اوحدی با بیان اینکه 17 هزار نفر از بانوان در دفاع از انقلاب شهید، جانباز، آزاده و ایثارگر شده اند، گفت: نقش بانوان در دوران دفاع مقدس، دوران انقلاب و جامعه امروز غیرقابل انکار است و همواره نقش پررنگی در جامعه دارند که اخیرا نیز برای پشتیبانی از جبهه مقاومت وارد میدان شده‌اند و یکی از رویکردهای دولت وفاق ملی نیز استفاده از ظرفیت بانوان است.