رشت - گیل همتا - مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان جمعیت تحت پوشش تأمین اجتماعی در گیلان را حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر عنوان کرد و افزود: این میزان حدود ۵۵ درصد از کل جمعیت استان است، که از خدمات درمانی مستقیم و غیرمستقیم این سازمان بهره‌مند هستند.

به گزارش گیل همتا– فرید حبیبی مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در زمینه وضعیت درمانی استان، بیان کرد: در حال حاضر ۱۵ درمانگاه و دو بیمارستان فعال در رشت و لنگرود به‌عنوان مراکز ملکی تأمین اجتماعی در حال خدمات‌رسانی به بیمه‌شدگان هستند. این مراکز علاوه بر خدمات عمومی، بخشی از خدمات تخصصی را نیز به بیماران ارائه می‌کنند.

دکتر حبیبی جمعیت تحت پوشش تأمین اجتماعی در گیلان را حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر عنوان کرد و گفت: این میزان حدود ۵۵ درصد از کل جمعیت استان را شامل می‌شود که از خدمات درمانی مستقیم و غیرمستقیم این سازمان بهره‌مند هستند

حبیبی با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در راستای توسعه خدمات درمانی گفت: در کنار مراکز ملکی، با انعقاد قرارداد با تعداد زیادی از مراکز درمانی مستقل شامل کلینیک‌های دندانپزشکی، درمانگاه‌ها و مراکز تصویربرداری، توانسته‌ایم دامنه خدمات تخصصی و عمومی را گسترش دهیم. این مراکز در شهرستان‌هایی چون رودسر، لاهیجان، آستانه اشرفیه، آستارا و رودبار فعال هستند.

وی افزود: در راستای تخصصی‌سازی خدمات، ۶ مرکز از ۱۰ مرکز شهرستانی به مراکز تخصصی تبدیل شده‌اند و ۴ مرکز نیز همچنان خدمات عمومی ارائه می‌دهند. این روند در راستای ارتقا کیفیت خدمات و پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای درمانی بیمه‌شدگان انجام شده است.

شفاف‌سازی در حوزه پرداخت‌ها و تسویه کامل مطالبات

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سه محور اصلی فعالیت‌های مدیریت درمان استان، گفت: نخستین محور، پیگیری و تسویه مطالبات طرف‌های قرارداد از جمله پزشکان، دندان پزشکان، داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها است که در سال جاری با جدیت دنبال شد. دومین محور، توسعه خدمات درمانی به‌ویژه در حوزه تخصصی و تشخیصی است و محور سوم، اجرای پروژه‌های زیرساختی و برنامه‌ریزی برای آینده‌ای پایدار در حوزه درمان است.

وی با اشاره به پرداخت‌های انجام‌شده در سال جاری افزود: در مجموع ۱۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد پرداخت شده است لذا مطالبات پزشکان، دندان پزشکان، داروخانه‌ها، کلینیک‌ها و بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی تا پایان سال ۱۴۰۳ به طور کامل تسویه شده‌اند به عنوان مثال، مطالبات پزشکان و دندان پزشکان تا پایان بهمن ماه، داروخانه‌ها تا پایان سال، کلینیک‌های غیردانشگاهی تا دی‌ماه و درمانگاه‌ها تا بهمن‌ماه پرداخت شده است.
اهمیت نیروی انسانی متخصص در ارائه خدمات با کیفیت

حبیبی همچنین از ثبت بیش از ۱۳.۵ میلیون سند پزشکی در حوزه خرید خدمت خبر داد و گفت: این اسناد شامل بیش از ۳۱۰ هزار پرونده بستری به ارزش ۱.۲ همت، ۷ میلیون ویزیت و خدمات سرپایی به ارزش ۴۵۰ میلیارد تومان، بیش از ۴.۷ میلیون نسخه دارویی با مبلغی بالغ بر ۵۷۶ میلیارد تومان و نیز ۱۷ هزار پرونده خسارت متفرقه با ارزش ۶۳۰ میلیارد تومان بوده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان تاکید بر اهمیت نیروی انسانی متخصص در ارائه خدمات باکیفیت، افزود: درسال جاری جذب گسترده‌ای از پزشکان عمومی و متخصص در رشته‌های زنان و زایمان، داخلی، جراحی، اطفال، چشم، قلب و عروق و رادیولوژی صورت گرفته و این روند با هدف پوشش کامل نیازهای درمانی در مراکز تأمین اجتماعی استان ادامه خواهد داشت.