به گزارش گیل همتا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)، دکتر هادی حقشناسی استاندار گیلان، محمد علیجانی نماینده مردم شهرستانهای رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی و دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز از روند احداث مرکز جامع خدمات سلامت بخش چابکسر شهرستان رودسر بازدید کردند.
این پروژه که از سال ۱۳۹۸ آغاز شده، هماکنون با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی در مراحل پایانی قرار دارد.
مرکز مذکور در سه طبقه در حال ساخت است و علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی عمومی، دارای بخشهایی همچون جراحی سرپایی، اورژانس شبانهروزی، پاویون اقامتی و سالن آمفیتئاتر خواهد بود؛ ساختاری که این مرکز را به یکی از طرحهای راهبردی حوزه سلامت در شرق گیلان تبدیل میکند.
با این حال، روند تکمیل این طرح بهدلیل چالشهایی نظیر تأمین اعتبار، اخذ انشعابات آب و برق و دریافت برخی مجوزهای فنی با موانعی روبهرو است و طبق اعلام مسئولان، تاکنون بیش از ۱۹ میلیارد تومان برای ساخت این مرکز هزینه شده و برای اتمام عملیات عمرانی، ۱۵ میلیارد تومان دیگر مورد نیاز است.
همچنین، تأمین تجهیزات این مرکز نیازمند تخصیص ۵ میلیارد تومان اعتبار جداگانه است.
دکتر هادی حقشناسی استاندار گیلان در جریان این بازدید با تأکید بر اهمیت نقش زیرساختهای سلامت در توسعه استان اظهار کرد: سلامت، یکی از ارکان اصلی امنیت اجتماعی است و پروژههایی نظیر مرکز جامع خدمات سلامت چابکسر در ارتقای شاخصهای توسعه شرق گیلان بسیار اثرگذارند و ما از تمام ظرفیتهای موجود استان برای تسریع در تکمیل این پروژه بهره خواهیم گرفت.
دکتر محمد علیجانی، نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به ضرورت حمایت فوری از پروژه ،گفت: پیشرفت این طرح نشانهای از ظرفیت بالای منطقه است، اما بدون تزریق اعتبارات جدید و تسریع در رفع موانع اجرایی، امکان بهرهبرداری بهموقع وجود ندارد.
دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این بازدید ضمن اشاره به کمبود زیرساختهای درمانی در شرق استان گفت: احداث این مرکز میتواند نقش بسیار مؤثری در کاهش مراجعات به مراکز درمانی رودسر، لنگرود و حتی رامسر داشته باشد.
به گفته وی، دانشگاه علوم پزشکی گیلان مصمم است با همکاری سایر نهادها، روند بهرهبرداری از این مرکز را تا پایان امسال به سرانجام برساند.
مرکز جامع سلامت چابکسر با توجه به موقعیت جغرافیایی خاص، فاصله از مراکز مادر، جمعیت ساکن و گردشگرپذیری منطقه، از جمله طرحهایی است که میتواند به شکل مستقیم در ارتقای عدالت در سلامت، کاهش هزینههای درمانی خانوارها و ارتقای تابآوری نظام سلامت منطقه نقشآفرین باشد.
Friday, 4 July , 2025