گیل همتا -، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان، در مراسم گرامیداشت مقام استاد و روز معلم در جمع اساتید مراکز دانشگاه‌ علمی‌کاربردی استان گیلان، گفت: توسعه پایدار زمانی محقق می‌شود که میان دانشگاه، صنعت و بازار کار ارتباطی مؤثر برقرار باشد. این پیوند سه‌گانه، در سایه آموزش‌های مهارتی، می‌تواند نقش مؤثری در کاهش بیکاری، ایجاد اشتغال پایدار و حل مسائل اقتصادی داشته باشد.

به گزارش گیل همتا ،علی فتح اللهی در ادامه با اشاره به لزوم توجه به مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، افزود: برای پیشرفت کشور، تنها برنامه‌ریزی‌ها و ابزارها کافی نیست؛ بلکه انسان‌ها باید به عنوان محور توسعه در نظر گرفته شوند. انسان‌هایی که توانمند و مجهز به مهارت‌های عملی باشند، می‌توانند نقشی مؤثر در فرآیندهای توسعه‌ای ایفا کنند.

فتح‌اللهی با اشاره به اهمیت مراکز دانشگاه علمی‌کاربردی در این زمینه، اظهار داشت: دانشگاه‌ علمی‌کاربردی می‌تواند با ارائه آموزش‌های مهارتی و تخصصی، فاصله بین علم و عمل را کاهش دهند و با تجهیز دانشجویان به مهارت‌های عملی، آنان را برای ورود به بازار کار آماده کنند.

وی همچنین با اشاره به نگاه اقتصادی دکتر حق شناس استاندار گیلان، و تأکید بر اهمیت حمایت‌های دولت چهاردهم در توسعه و پیوند دانشگاه با صنعت، گفت: دولت چهاردهم در تلاش است تا به‌ویژه در استان گیلان با فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب، بستری فراهم کند تا دانشگاه‌ها بتوانند نقش فعال‌تری در توسعه اقتصادی ایفا کنند. همکاری بیشتر بین دانشگاه و صنعت، می‌تواند زمینه‌ساز اشتغال پایدار و حل بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور باشد.

مدیرکل سیاسی استانداری گیلان در پایان به نقش شغل‌های پایدار در کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی و تقویت امنیت اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: شغل پایدار موجب ارتقای کیفیت زندگی افراد می‌شود و می‌تواند در زمینه‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی تأثیرات مثبتی بگذارد. همچنین، در این روز که به نام مقام استاد و روز معلم نامگذاری شده، باید از زحمات و تلاش‌های اساتید محترم که نقش مهمی در تربیت نسل‌های آینده ایفا می‌کنند، قدردانی کرد. اساتید با انتقال علم و مهارت به دانشجویان، به ساخت آینده‌ای بهتر برای کشور کمک می‌کنند.