رشت - گیل همتا - جلسه پارک علم و فناوری گیلان با مدیر برنامه توسعه دریا محور معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در دهکده فناوری و‌ نوآوری فشتام برگزار شد

.
به گزارش گیل همتا به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری گیلان، مدیر برنامه ملی اقتصاد دریامحور معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دکتر مهدوی خراسانچی، به همراه جمعی از مسئولین این معاونت و رئیس پارک علم و فناوری گیلان، از دهکده فناوری و نوآوری فشتام بازدید کرد. این بازدید با هدف بررسی ظرفیت‌های علمی و پژوهشی کشور در راستای توسعه اقتصاد دریامحور و معرفی توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در استان انجام شد.

در این بازدید که با حضور دکتر مهدوی خراسانچی و جمعی از مسئولین آن معاونت و رئیس پارک علم و فناوری گیلان انجام شد، از نزدیک با فناوری ها و توانمندی های برخی از شرکت های مستقر در این مرکز آشنا شدند و در نشستی در خصوص ظرفیت ها و اولویت های پژوهشی و شیوه های حمایتی مرتبط با نوآوری های حوزه اقتصاد دریامحور بحث و گفتگو کردند.

در این دیدار ابتدا از شرکت ریزجلبکی پارسیان، از شرکت های فعال در حوزه ابزی پروری بازدید به عمل آمد.

در ادامه رییس پارک علم و فناوری گیلان مواردی را در خصوص معرفی ظرفیت های پارک گیلان ارایه نمود. همچنین تعدادی از شرکت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور مستقر در پارک گیلان را معرفی شدند.

در ادامه دکتر خراسانچی مدیر برنامه توسعه دریا محور توضیحاتی در خصوص برنامه های معاونت علمی در حوزه اقتصاد دریا محور و‌ اولویت های معاونت در سال ۱۴۰۴ از جمله کشتیرانی، دریانوردی، شناورها، گردشگری دریا، فناوری های زیستی و ترویج اقتصاد دریا محور ارایه نمودند.

در پایان مقرر شد در راستای ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش بنیان و موضوع اعتبار مالیاتی، شرکت های علاقمند به سرمایه گذاری در حوزه اقتصاد دریا محور شناسایی گردند. همچنین تعاملات با این واحد پیوسته ادامه یابد تا از حمایت ها در برگزاری رویدادها و سایر موارد بهره مندی لازم صورت پذیرد.

در این نشست، برنامه‌های حمایتی و اولویت‌های پژوهشی مرتبط با نوآوری‌های حوزه اقتصاد دریامحور مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین، مدیر برنامه ملی اقتصاد دریامحور ضمن تأکید بر اهمیت هم‌افزایی میان نهادهای علمی و فناوری، بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های پژوهشی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه تأکید کرد.

این بازدید و نشست تخصصی، گامی مهم در راستای تحقق اقتصاد دریامحور و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و فناورانه کشور محسوب می‌شود و می‌تواند زمینه‌ساز توسعه پایدار و نوآوری‌های مؤثر در این حوزه باشد.