رشت - گیل همتا - مدیرکل بنیاد مسکن گیلان, شاخص برخورداری و اجرای طرح هادی استان را به ترتیب 99 درصد و 61 درصد دانست و گفت: اجرای طرح هادی رفع محرومیت در روستاها را به دنبال دارد.

مهندس حامد دائمی در دیدار با رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان، به نقش حساب ۱۰۰ حضرت امام(ره) در کمک به ساخت مسکن برای محرومین اشاره کرد و گفت: این حساب پیشقدم در تامین منابع مالی برای ساخت مسکن اقشار نیازمند است.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در فروردین سال ۱۳۵۸ و به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تاسیس شد، تصریح کرد: با افتتاح حساب ۱۰۰ حضرت امام(ره) در بانک ملی، زمینه تامین مسکن برای محرومان فراهم شد.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با اشاره به نقش مهم روستاها در توسعه کشور، افزود: با اجرای طرح هادی، زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی در سطح استان فراهم شده است.

دائمی، ۲۰۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان را دارای قابلیت تهیه طرح هادی دانست و بیان کرد: ۲۰۴۱ روستا، طرح هادی مصوب دارند و شاخص برخورداری و اجرای طرح هادی استان به ترتیب به ۹۹ درصد و ۶۱ درصد رسیده است.

وی هدف از اجرای طرح های هادی را رفع محرومیت در روستاها دانست و ادامه داد: ارتقای سطح و کیفیت زندگی در روستاها، ایجاد اشتغال پایدار و افزایش بهره‌وری را به دنبال دارد که زمینه ساز دستیابی به توسعه است.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی اشجری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان نیز، بر نقش حیاتی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در توسعه شهری و روستایی تاکید کرد و گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یکی از نهادهای تاسیس شده پس از انقلاب است که نقش مهمی در بهبود وضعیت زندگی اقشار مختلف جامعه، به ویژه محرومان و روستاییان دارد.

وی قداست و اهمیت بنیاد مسکن را ناشی از خدماتی دانست که به جامعه ارائه می‌دهد و خاطرنشان کرد: طرح‌هایی نظیر احداث مسکن برای نیازمندان، مقاوم‌سازی واحدهای روستایی و توسعه زیرساخت‌های عمرانی، نشان از عزم جدی این نهاد در خدمت به مستضعفین دارد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات گیلان همچنین به اندیشه‌های امام خمینی(ره) در جهت رفع محرومیت اشاره کرد و گفت: این اندیشه‌ها بر پایه حمایت از مستضعفان و عدالت اجتماعی شکل گرفته است. امام(ره) بر ضرورت رسیدگی به وضعیت محرومان و تامین مسکن مناسب برای آنان تاکید داشت و تشکیل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، گامی عملی در تحقق این هدف بود.