به گزارش گیل همتا ،مرکز صنعتی‌سازی نانوفناوری کاربردی (ICAN)، توسط ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو با هدف ایجاد ارتباط مناسب میان صنعت و فناوران و همچنین کمک به صنعتی‌سازی و رسوخ فناوری نانو در چرخه صنعت کشور راه اندازی شده است. این مرکز در طول دوره‌های فعالیت خود، برنامه‌های مختلفی متناسب با سطح و […]

به گزارش گیل همتا ،مرکز صنعتی‌سازی نانوفناوری کاربردی (ICAN)، توسط ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو با هدف ایجاد ارتباط مناسب میان صنعت و فناوران و همچنین کمک به صنعتی‌سازی و رسوخ فناوری نانو در چرخه صنعت کشور راه اندازی شده است. این مرکز در طول دوره‌های فعالیت خود، برنامه‌های مختلفی متناسب با سطح و نیاز طرح‌ها و کسب‌وکارهای مورد حمایت در حوزه فناوری نانو برگزار کرده است که تعدادی از آنها موفق به تجاری‌سازی دستاوردهای خود و ورود به صنعت و بازار شده‌اند. این مرکز بر آن است تا با حمایت از پژوهشگران، جامعه دانشگاهی، شرکت¬‌های نوپا و دانش بیان و حتی صنعتگران به عنوان پلی میان فناوران و صنعت عمل کرده تا بتواند محصولات نوآورانه را به بازار نزدیک¬تر کند. در واقع این مرکز کمک می‌کند تا دستاوردهای فناوران که مطابق با نیاز یا چالش صنعت و بازار است به واقعیت‌هایی ملموس و ثروت آفرین تبدیل شده و اهداف ارزشمند فناوران قابل دستیابی گردد.

آکام؛ برنامه‌ای برای افزایش مقیاس کسب‌وکارها در حوزه فناوری نانو است. آکام که شامل چهار فاز اصلی پذیرش و عارضه‌یابی، آماده‌سازی، به‌هم‌رسانی، و درنهایت پیاده‌سازی و اجراست، تلاش خواهد کرد تا بستری برای تحقق رشد فروش، تسهیل و تسریع فرآیند صنعتی‌سازی و افزایش مقیاس کسب‌وکارهای حوزه فناوری نانو را فراهم آورد.

زیست صنعت ساسان نانو پلیمر شرق با ایده “سنگ های مصنوعی نانوپلیمر” یکی از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری گیلان موفق شد مرحله اول را با موفقیت پشت سر نهاده و وارد فاز مرحله دوم این برنامه شود که امید است این شرکت بتواند وارد فاز نهایی پیاده سازی و اجرا شود.