گیل همتا-همزمان با چهارمین روز از هفته جهاد کشاورزی و در سی و هفتمین دوره معرفی و تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی استان گیلان از ۲۶ کشاورز نمونه استان تقدیر شد.

به گزارش گیل همتا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در این مراسم گفت:
استان گیلان از استان‌های مهم و تاثیرگذار در حوزه‌های مختلف مربوط به امنیت غذایی است و نگاه ما در این بخش تقویت زیرساخت‌های کشاورزی برای تامین امنیت غذایی است.
صالح محمدی با اشاره به پتانسیل‌های گیلان در حوزه های مختلف تولید محصولات کشاورزی گفت: استان گیلان استان معین در حوزه استراتژیک طیور برای استانهای تهران و البرز است و تمام سرمایه گذاری‌ها با مجوزهایی که در بخش‌های مختلف تولیدی
در حوزه دام، طیور و شیلات از سوی سازمان جهاد کشاورزی گیلان صادر شده باعث ارتقا جایگاه کشاورزی استان شده است.
وی از تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به زودی به تولید ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تنی خواهیم رسید.
محمدی اظهار کرد: با اتخاذ رویکرد علمی و ورود علم به تمام جنبه های کشاورزی استان گیلان در اقتصاد سبز به استان پیشگام تبدیل خواهد شد.

حرکت غیرعلمی در کشاورزی جفا بر آیندگان و گیلانیان است

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: امروزه برای موفقیت در کشاورزی باید با پشتوانه بخش تحقیقات حرکت کنیم و اگر این اتفاق نیفتد بر آیندگان و گیلانیان جفا کرده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، حجت الاسلام والسلمین حاج کریم عاشوری در آیین تجلیل از کشاورزان نمونه استان گیلان در چهارمین روز از هفته جهاد کشاورزی در سالن همایش‌های بانک کشاورزی گیلان با اشاره به سخن پیامبر عظیم‌الشأن اسلام از قول امام صادق علیه السلام گفت: کیمیای بزرگ کشاورزی است و پیشرفت هر کشوری بر روی دو عنصر علم و تولید بنا شده است.
وی افزود:استان گیلان همچون نگینی کاملاً سبز بر تارک جمهوری اسلامی ایران می درخشد و برخوردار از ۴ فصل زیبا بوده و در هر فصل خاکش چون مرواریدی محصولات گوناگون می رویاند و همگان استان گیلان را با کشاورزی و تولید می‌شناسند.
عاشوری یادآور شد: علم و تحقیقات چراغ راه تمام تولیدکنندگان و کشاورزان است و این دو آمیختگی ناگسستنی با هم دارند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:به جای مدیریت فسیلی گذشته یعنی گرفتن نقاط ضعف نیروهای پایین دستی باید به فکر مدیر پروری باشیم و با تولید علم و مدیریت صحیح به جایگاهی که شایسته کشاورزی گیلان است دست یابیم.