رشت-گیل همتا:فرماندار رشت گفت: امروز امیدآفرینی که از تأکیدات مقام معظم رهبری است، باید از جامعه کوچکی مثل روستا آغاز شود و به شهرها تسری یابد، باید با امیدآفرینی جوان امروز را به آینده امیدوار و دلگرم کنیم.دهیاران و شوراها باید شور و نشاط و امیدواری را در روستا تقویت کنید و تا جایی که می‌توانید از کار مردم گره‌گشایی کنید.

به گزارش گیل همتا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری شهرستان رشت، مهندس کیا عاشوری امروز، ۲۷ فروردین‌ماه در نشست هم اندیشی با دهیاران و شوراهای روستای بخش مرکزی شهرستان رشت با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: اگر امروز در عرصه بین‌الملل به گوش ابرقدرت‌های دنیا که تعیین کننده سیاست‌های جهان هستند سیلی می‌زنیم، به برکت خون شهداست.

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به سیلی سخت دلاور مردان سپاه به رژیم صهیونیستی با اجرای عملیات پهبادی و موشکی علیه جنایات رژیم صهیونیستی، افزود: عملیات وعده صادق یک افتخار و توفیق بزرگ برای نظام اسلامی است که بعد از ۴۵ سال به عنوان کشوری که همیشه دچار تهدید و تحریم و تنش بوده توانست هیمنه پوشالی امپراتوری‌های بزرگ عالم را بشکند.

عاشوری با اشاره به راهبرد رسانه‌ای استکبار در کم جلوه دادن این عملیات طوفانی، گفت: رسانه‌های آنان با القای اینکه موشک‌های ایران به هدف نخوردند یا سپر دفاعی برخی کشورها مانع ورود موشک‌ها شد، در تلاش هستند عملیات مذکور را کم اهمیت جلوه دهند در حالیکه در گفتمان‌هایشان می‌گویند آسیب‌ها زیاد نبوده است، این تناقض نشان از موفقیت آمیز بودن مأموریت ایران دارد.

وی ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند آنان با حمله به سفارت ایران در سوریه به خاک ما حمله کردند و باید پاسخ دهیم، این اتفاق محقق شد؛ هیمنه این رژیم صهیونیستی و حامیانش شکسته شد که ادارک جهانی را مورد تأثیر قرار داد، بطوریکه الان ایران در صدر اخبار رسانه‌های جهان است.

فرماندار شهرستان رشت بیان کرد: برخی رسانه‌های دنیا به گونه‌ای وانمود می‌کنند که این عملیات آنقدر مهم نیست اما در داخل دچار بهم ریختگی شدند و بارها هم اعتراف کردند، لذا این امر موفقیت بزرگی برای نظام است. حضور مردم پای صندوق‌های رأی از دیگر افتخارات نظام است که با آمدن پای صندوق‌های رأی نماینده خود را در انتخابات مجلس یا شورا انتخاب می‌کنند. اگر داشته‌های امروز را با قبل از انقلاب مقایسه کنیم توفیقات در حوزه راه، آب، انرژی، بهداشت و سلامت، مدیریت روستا و غیره بسیار متفاوت است.

عاشوری گفت: به سبب دستاوردهای انقلاب، سیل مهاجرت معکوس به روستا زیاد شده، لذا روستا امروز نقطه قوت و قدرت محسوب می‌شود؛ مدیران روستا، شما اعضای شورا و دهیاران هستید که با رای مردم انتخاب شدید، وظیفه شورا به عنوان معتمد محل پیگیری مطالبات مردم آنجاست.

مقام عالی دولت در شهرستان رشت افزود: باید به عنوان نماینده مردم به گونه‌ای مدیریت کنیم که مطالبات مردم در حوزه‌های مختلف آب، راه، برق، مشکلات معیشتی و رفاهی و … را رفع کنیم، از اعضای شورا انتظار داریم همدلانه در کنار هم باشند و از اختلافات بپرهیزند. شورای باید بر کار دهیار نظارت داشته باشد و سپس با هم برای حل مشکلات روستا چاره اندیشی کنند، شورا می‌تواند پشتوانه قوی برای دهیار باشد.

فرماندار شهرستان رشت بیان کرد: انتصاب مدیریتی در سطح شهرستان مبنی بر تعاملات و تخصص است، مدیران شهرستان باید وقتی دهیاران و اعضای شوراها به آنها مراجعه می‌کنند نسبت به رفع مشکل شان در چارچوب قوانین اقدام کنند، تا جایی که بتوانم تمام قد از مدیران، بخشداران و دهیاران شهرستان حمایت می‌کنم اما اگر جایی کم کاری و بی صداقتی در ارائه خدمت ببینیم، نمی‌پذیرم.

وی بیان کرد: برخی مواقع توان اعتباری اجازه نمی‌دهد که آنطور می‌خواهیم هزینه کنیم لذا بخشداران و مدیران شهرستان باید این موضوع را مد نظر قرار دهند که اعتبارات محدود است و باید متناسب با تعداد روستاها و پروژه‌های در حال اجرا و بر اساس نیازمندی‌ها و اولویت‌ها توزیع اعتبار انجام گیرد.

عاشوری تصریح کرد: مدیریت زباله بخشی به مدیریت پسماند بر می‌گردد و بخشی از آن به فرهنگ و مدیریت خود ما برمی‌گردد، با مدیریت زباله‌ خشک و تر و بازیافتی می‌توان به ساماندهی پسماند کمک کرد، لذا باید فرهنگ مدیریت زباله در روستاها نهادینه شود.

فرماندار شهرستان رشت ادامه داد: امروز امیدآفرینی که از تأکیدات مقام معظم رهبری است، باید از جامعه کوچکی مثل روستا آغاز شود و به شهرها تسری یابد، باید با امیدآفرینی جوان امروز را به آینده امیدوار و دلگرم کنیم. دهیاران و شوراها باید شور و نشاط و امیدواری را در روستا تقویت کنید و تا جایی که می‌توانید از کار مردم گره‌گشایی کنید.

عاشوری گفت: تمام تلاش دولت این است که روستاهای کم برخوردار را در اولویت خدمات‌رسانی قرار دهد و بتوانند بیش از گذشته از زیرساخت‌های مناسب بهره‌مند شوند. در حوزه آب قراردادی با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) بسیج سازندگی منعقد شد که در حال اجرای پروژه است و تا ماه آینده برخی از پروژه‌های آبرسانی افتتاح می‌شود.

وی بیان کرد: در مدیریت زباله مباحث اعتباری دهیاری‌ها حل شده و می‌توانید در روستا براساس نیاز تعداد سطل‌ها را افزایش دهید.

فرماندار شهرستان رشت افزود: فصل کشاورزی نزدیک بوده، اگر در برخی نواحی با تنش‌ها و موانعی در حوزه مدیریت آب کشاورزی مواجه شدید باید صبر و حوصله خود را افزایش دهید و تمرکز را بر رفع حل موانع و کشاورزان بگذارید، تکریم ارباب رجوع در اولویت قرار دارد. سه سال متوالی میزان تامین آب کشاورزی کم شد و امسال هم چندان تفاوتی ندارد میزان ذخیره سازی آب در پشت سد منجیل خیلی کمتر از سال‌های گذشته است اما همیشه با بارش به موقع باران، خداوند به کشاورزان کمک کرده، امسال هم امیدواریم شاهد بارندگی‌های خوبی باشیم، در برخی مناطق هدررفت آب داریم که باید مدیریت شود، باید در مدیریت و تقسیم آب به مردم کمک کنیم تا سال زراعی را به خوبی پشت سر بگذاریم.

عاشوری خاطرنشان کرد: امسال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده که با حل مشکلات اقتصادی، مشکلات اجتماعی و رفاهی و دینی و غیره هم حل می‌شود، برخی از تسهیلات به صورت تبصره ۱۸ و ۱۶ در اختیار داریم که در بحث مشاغل خانگی می‌تواند کمک کننده باشد.