گیل همتا:مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آغاز طرح رتبه بندی واحدهای تولید کننده آرد در استان، خبر داد.

به گزارش گیل همتا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ): مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار کرد: بر اساس آیین نامه اجرایی درجه بندی کارخانجات آرد، عملکرد واحدهای تولیدی را بر اساس شاخص هایی مانند ؛ امکانات ذخیره سازی، تجهیزات آزمایشگاهی، موازین بهداشتی، تجهیزات بوجاری و کیفیت آرد استحصالی و … برای رتبه بندی واحدها مورد ارزیابی قرار می دهند.

وی در ادامه افزود:شرح رتبه بندی کارخانجات آرد سبب افزایش کیفیت و استاندارد سازی محصول نهایی می شود و تخصیص سهمیه گندم به واحدهای تولیدی بر اساس این درجه بندی صورت می گیرد.

مهندس نجفی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد، یادآور شد: در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان با کیفیت مطلوب، تیم بازرسی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همکاری کارشناسان اداره غله و خدمات بازرگانی ، ضمن بازدید از کارخانجات آردسازی استان،خط تولید ، طبقات بوجاری ، آسیاب،کیسه گیری و … از آرد تولیدی نمونه برداری می نمایند.