گیل همتا-معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، گفت؛ حفظ ایمنی غذا، مسئولیت مشترک بین دولت‌ها، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بوده و کنترل زنجیره تولید غذا از مزرعه تا سفره سبب می‌شود تا اطمینان حاصل کنیم غذایی که مصرف می‌کنیم، سالم و ایمن است.

به گزارش گیل همتا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)؛ دکتر نسیبه یوسفیان – معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به اینکه هفتم ژوئن، برابر با ۱۷ خرداد ماه، به عنوان روز جهانی ایمنی موادغذایی، با شعار «Food Standards Save Lives» «معیارهای غذایی، نجات بخش جان ها»، نامگذاری شده است، گفت: توجه به اقداماتی مانند شناسایی، کنترل و مدیریت خطرات ناشی از مواد غذایی، کمک به حفظ امنیت غذایی، سلامت انسان، رونق اقتصادی، کشاورزی، دسترسی به بازار، گردشگری و توسعه پایدار از اهداف این روز می‌باشد.

وی در خاتمه با اشاره به اینکه WHO، تلاش می‌کند تا ایمنی مواد غذایی را در دستور کار عموم مردم قرار دهد و از بار بیماری‌های منتقله از غذا در سطح جهان بکاهد، یادآور شد: مسئولیت‌پذیری و بهبود شیوه‌های نظارتی در طول زنجیره غذایی با سامانه‌های مرتبط، از برنامه‌های اساسی سازمان غذا و دارو در زمینه حفظ ایمنی موادغذایی می‌باشد.