به گزارش گیل همتا به نقل از روابط عمومی برق منطقه ای گیلان ؛مدیر عامل شرکت برق منطقهای گیلان در آیین انعقاد تفاهم نامه با حضور ریاست و معاونین دانشگاه گیلان گفت: قراردادهای مطالعاتی- تحقیقاتی مختلفی با دانشگاه گیلان داشته و داریم که تعدادی از آنها به نتیجه رسیدهاند و از نتایج آنها برخوردار شده و در اجرای پروژههای شرکت از آنها بهره گرفتیم.
وی افزود: اکثرقراردادهای شرکت در واقع بر اساس مشکلاتی بوده که در حین اجرای پروژه اتفاق افتاده و موجب تاخیر در اجرای پروژهها شدهاند و این قراردادها، در واقع برای حل اینگونه مشکلات و تسریع در انجام کار است.
داراب زاده گفت: اگر در بخش مدیریت مصرف برق و توسعه زیرساختهای انتقال و فوق توزیع، عملکرد مطلوبی داشته باشیم، و با فعالتر کردن صنایع، رشد و توسعه آن، در سال مهار تورم و رشد تولید، بطور حتم خواهیم توانست نقش موثر و چشمگیری در تحقق شعار سال داشته باشیم.
وی افزود: شرکت برق منطقهای گیلان از شرکتهای برتر در زمینه بهره مندی از نیروهای متخصص، باتجربه و کاردان در کشور میباشد که تبادل و تلفیق تجربه کارکنان شرکت و ظرفیت دانشگاه گیلان میتواند آیندهای روشن و شکوفا را برای کشور و صنعت برق کشور رقم بزند.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای گیلان گفت: صنعت برق کشور بعد از انقلاب اسلامی ایران و علیرغم چالشهای سختی که با آن رو به رو بوده است، به لطف خداوند متعال توانست مقتدرانه به کار خود ادامه دهد و خوشبختانه به خودکفایی و دستاوردهای ارزندهای دست یافت که این امر بیانگر اوج افتخارات صنعت برق کشور است و انشاا… در تعامل با دانشگاه به عالیترین مرحله رشد و توسعه در صنعت برق نایل آییم.
فرید نجفی رییس دانشگاه گیلان در این آیین با اشاره به قدمت دانشگاه گفت: دانشکدههای فنی دانشگاه گیلان در رشتههای مهندسی برق، عمران و مکانیک، با حوزهها و زمینههای کاری شرکت برق منطقهای گیلان آشنایی کامل دارند و میتوانند با رویکرد تقاضا محور، پاسخگوی نیازهای شرکت در حوزههای مختلف؛ پژوهشی، آموزشی، حقوقی و… باشند.
در ادامه این آیین، تبادل تفاهم نامه همکاریهای علمی، پژوهشی و آموزشی با اعتبار ۳ساله بین طرفین منعقد شد.
گفتنی است که هدف از این تفاهم نامه؛ ارتقای سطح علمی و فنی فعالیتهای طرفین از طریق همکاری مشترک، ایجاد ارتباط موثر فعالیتهای آموزشی و تحقیقاتی طرفین با واحدهای تولیدی و مراکز فعال تجاری، صنعتی و خدماتی و تلاش برای تحقق سیاستهای کلی نظام است.
شایان ذکر است که شناخت توانمندیهای متقابل، به اشتراک گذاشتن این قابلیتها و بهره گیری از آن در زمینههای علمی، آموزشی و پژوهشی به صورت مشترک، همکاری مشترک به منظور انجام پروژههای مختلف و اجرای دستاوردهای پژوهشی در سطح استان، همکاری مشترک در بهره گیری از دانش و تجربه طرفین برای تعریف، نظارت، ارزیابی و مشاوره علمی طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی و نیز فعالیتهای مشترک در چارچوب ضوابط، همکاری مشترک در خصوص تالیف و ترجمه کتاب، مقالات و طرحهای تحقیقاتی و نشریات علمی و حمایت مادی و معنوی از آنها برابر ضوابط ابلاغی و… از جمله زمینههای همکاریهای مشترک این تفاهم نامه هستند.
Sunday, 24 November , 2024